CS

cards 3d printing solutions

Met ingang van 1 mei 2017 jl. is cards 3D Printing Solutions, als onderdeel van cards PLM Solutions, binnen de Benelux verantwoordelijk voor de levering, implementatie, onderhoud en training van de Ultimaker 3D printers en filamenten (printmaterialen) met een focus op de maakindustrie. cards 3D Printing Solutions mag zich dan ook value added reseller van Ultimaker noemen. Deze 3D printers worden steeds vaker ingezet voor het produceren van: - Prototypes - Jigs - Fixtures - Laag volume productie Het 3D-printen van kleine batches van speciaal ontworpen producten waar het vervaardigen van een spuitgietmatrijs te kostbaar is en/of te veel (doorloop)tijd in beslag neemt. Het proces achter 3D printing wordt ook wel Additive Manufacturing genoemd. Hoewel additieve productie niet volledig de traditionele productiemethoden vervangt, verwachten veel analisten een exponentiële groei van deze technologie. Driekwart van de klanten van Ultimaker zijn bedrijven. Zo print Tesla gereedschappen voor zijn fabrieken, maakt Adidas onder meer hulpstukken voor zijn schoenen en gebruikt BMW de Ultimaker voor de productie van prototypes. De omvang van de 3D-printer markt is enorm aan het verbreden, en levert dezelfde kwaliteit resultaten als industriële printers (minder kosten en op een toegankelijke manier voor elke professional). Voor bedrijven zijn er drie grote implicaties van de ontwikkelingen in 3D-printen, waar cards 3D Printing Solutions op inspeelt.

Get valid emails for people working at cards 3d printing solutions and 200M other companies
20 free emails each month. No credit card required.
500M
Business Profiles
20M
Company Profiles
200M
Email addresses
98%+
Email Delivery
cards 3d printing solutions's headquarter address
cards 3d printing solutions's industries
machinery
cards 3d printing solutions's technology
Adcrowd Bing Ads CloudFlare Hosting Facebook Login (Connect) Google Analytics Google Font API Google Tag Manager Hotjar Microsoft Office 365 Mobile Friendly Outlook SEOshop SiteScout YouTube Zopim
People working at cards 3d printing solutions
Erik Burghoorn
Erik Burghoorn
CEO
Best, North Brabant, Netherlands
MB
Mark Burghoorn
Additive Manufacturing Consultant
Best, North Brabant, Netherlands
CS
Connie Snep
Administratief medewerker
Best, North Brabant, Netherlands
Jos Ras
Jos Ras
Additive Manufacturing Consultant
Best, North Brabant, Netherlands
You can find 4 people working at cards 3d printing solutions on FinalScout. Create a free account to view details including email addresses.
Scrape emails from LinkedIn for free
20 free emails each month. No credit card required.
Regular search results
Search for leads on linkedin.com and scrape the search results
Sales Navigator search results
Search for leads in LinkedIn sales navigator and scrape the search results
Group members
Scrape members from any LinkedIn group without joining it
Event attendees
Scrape event attendees from any LinkedIn event